Hyra bostad

Vill ni hyra ett semesterboende där lugn och nära till naturen är främsta fokus för er? Vi har ett boende på övervåningen i nybyggt gårdshus på 70 kvm till uthyrning med två sovrum, 4 sängar, stort vardagsrum med TV samt extra bäddsoffa som ger ytterligare två sängplatser. Köket är modernt och fullt utrustat och badrummet är fräscht med dusch och WC. Det finns även en uteplats med grill och direkt utsikt till skog och lammhagen. På nedre plan i gårdshuset finns Angalamms butik med försäljning av gårdens egna lammskinn, vackra mattor och egenproducerat lammkött.

Gården är en aktiv lammgård med djur på markerna omkring, samt katter och en hund. Har ni barn så följer vi gärna med er till lammhagen så att ni får träffa alla tackorna och deras lammungar.

Närmaste badplats är 4 km från gården vid havet, mycket barnvänligt. Gården ligger c:a 15 km från närmaste mataffär och fisk finns att köpa hos lokala fiskare på östergarnskusten. Omgivningen är mycket vacker gotlandsnatur med levande gårdar och cykelvänliga vägar med lite trafik. Avstånd till Visby c:a 35 km. 

Priset är 5000 SEK per vecka. Kontakta oss för tillgänglighet samtliga årstider.

Exteriör

Exteriör

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Matplats

Matplats

Bar

Bar

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Utsikt

Utsikt

Entré

Entré

Uteplats

Uteplats

Sällskapsdamer

Sällskapsdamer