3 april 2015

Vi hoppas att ni njuter av påskledigheten. Här på Angalamm är det full fart. I natt fick vi vår första Gute-unge för säsongen. Här ser ni tackan Mymlan och hennes baby.

Mymlan

25 mars 2015

Nu har lammningen äntligen dragit igång! Som vi har väntat på dessa fantastiska sötnosar. Först ut var tackan Dolly med detta näpna syskonpar. Alla mår bra!

Nyfödda

5 Januari 2015

Åtta finfina skinn har nu tillkommit till vår butik.  Se dem genom att klicka på länken här. I år kommer vi också för första gången att tävla med våra skinn. Det var något alldeles speciellt med den här sändningen skinn som vi fick precis innan jul. Locken är otroligt glansig och fin.

Silva 14005, Gotlandsfår 110x84, stort med stor lock, silvergrå med ljusa sidor och mörk ål o nacke, mycket glansig. Pris Kr 3.000:-

 

4 december 2014

Nu är hemsidan uppdaterad med nya skinn. Klicka på länken här för att se dem. Kontakta oss via mail: info@angalamm.se eller telefon: 0498-53007 om du vill köpa skinn men behöver få dem fraktade till dig. För alla er andra som befinner er på ön: Varmt välkomna in till vår fina butik! Vi har öppet alla dagar och tar både kort och kontanter. Årets julklapp har aldrig varit enklare att inhandla.

Trollungen13026; 100x85 cm, ljusgråmelerat Gutelammskinn. Pris Kr 1.800:-

29 november 2014

Nu håller vi på att uppdatera hemsidan med alla de vackra nyinkomna skinnen och vi beräknar vara klara med hemsidan inom några få dagar. De skinn som ni ser på hemsidan just nu visar alltså inte vårt fulla sortiment. Butiken är nu fylld med fantastiska skinn i alla möjliga olika färger, skiftningar och lockar. Passa på att köpa ett alldeles unikt lammskinn i julklapp till någon som du bryr dig lite extra mycket om.

Julmys

6 november 2014

Just nu har vi mycket jobb på gården inför höstslakten med bland annat inventering och skötsel av djuren och de nyinkomna skinnen. På grund av detta så kan vi vara svåra att nå på telefon och mail under några veckors tid, men planen är att bli klar med det mesta arbetet på gården under dessa veckor så att vi kan vara tillgängliga för våra kunder igen från och med den 27 november.

Vi kommer  att ha butiken stängd under denna period för att förenkla vårt arbete. Om ni vill reservera eller köpa skinn under dessa två veckor så sköter vår dotter Sofia beställningar av skinn per mail: sofia@fysiokoncept.se eller telefon: 070-4030043.

Vi kommer att ha uppdaterat hemsidan med alla nya vackra skinn i god tid före jul så att ni kan beställa era julklapps-skinn av oss i lugn och ro.

 

2 oktober 2014

Äntligen har vi fått hem våra nya Baggar!! Som vi har längtat! Nu ska baggarna först vänja sig vid gården en stund i lugn och ro innan de ska få bekanta sig med sina tackor. Killarna heter Gandalf, James Bond och Harald och de har en tuff uppgift framför sig att hålla alla tjejerna nöjda i vinter. Baggar som chillar

1 oktober 2014

Nu är hemsidan uppdaterad med en helt ny sida som heter Prislista Lammskinn. Här kan ni hela tiden se exakt vilka skinn som butiken har inne och exakt pris på varje skinn. Detta gör det lättare för er som vill köpa skinn på distans. Nu kan ni sitta hemma vid datorn och välja skinn i lugn och ro. Se skinnen som finns inne här.

9 juli 2014

Är ni inte klara med semesterplanerna ännu? Ingen panik! Ännu är det inte försent att boka ert sommarboende hos oss. Lediga veckor för närvarande är vecka 33 till och med vecka 40. Vårt semesterhus passar er som söker ett modernt, lugnt och naturskönt boende med alla bekvämligheter. Här kan verkligen alla koppla av och koppla ner.  Ni bor precis granne med fåren som betar stillsamt utanför fönstret och har ni tur så kan ni också byta några ord med gårdens höns och katter. Bara några kilometer bort finns en vacker och avskild badstrand som passar hela familjen.  Kontakta oss  för bokning.

Utsikt från bostaden

27 Mars 2014

Våren står för dörren och det främsta tecknet på det är när lammningen drar igång. Först ut i år var Lilla My med två underbart söta tackungar. Se bilden här när hon myser med sin lilla skatt. Lilla My 15 Mars 2014

Du glömmer väl inte att boka ditt sommarboende hos oss i god tid till sommaren? I vårt nybyggda, rymliga och moderna gästhus med alla bekvämligheter  kommer du garanterat att trivas. Närmre naturen än så här går det knappast att komma. Lediga veckor att boka för närvarande är: Vecka 16- 23, 26-27, 33-40.  Passa på innan det blir fullbokat. Priset är endast 4500kr per vecka.

1 Mars 2014

Lammkött:Nu har Angalamm fått in första leveransen av vårt eget lammkött.  I vår butik kan vi nu erbjuda allt ifrån mustiga grytbitar till lammstekar, lammfärs och mycket annat gott.  Ring gärna för att få mer detaljer samt för att lägga in er beställning. Köttet hämtar ni sedan hos oss på gården.

Lammskinn: Nu har vi fått in den första sändningen lammskinn från hösten 2013. Missa inte detta! Besök gärna butiken för att titta och känna på de nya vackra skinnen. Nästa leverans av skinn beräknas till vecka 15 2014.